Vrtić Lira

O nama

Na trenutak ćemo se vratiti u 1994-u godinu kada je Glazbeno - jezična radionica "Lira" prvi puta otvorila svoja vrata, tj. to je bio naš prvi početak

Zadovoljna i sretna djeca, pregršt igre koja život znači bile su glavne vodilje u radu naše radionice. “Ta kućica iz bajke”, kako su roditelji znali govoriti, a u toj bajci ljubav, toplina, veselje i razigrana dječica.

I tako smo okruženi ljubavlju iskrenih dječjih srca rasli i izrasli u naš dječji vrtić “Lira”. Dječji vrtić “Lira” je privatna ustanova za odgoj i obrazovanje djece rane i predškolske dobi. Osnovan je 2010.godine temeljem suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja. Osnivač i ravnateljica je profesorica Ljiljana Bošnjak. Prostor dječjeg vrtića obuhvaća pet odgojno – obrazovnih skupina, dvorana te vanjski prostor u kojem djeca borave na svježem zraku uz opremu za igru.

Primarni redoviti program tijekom godine obogaćujemo različitim sadržajima kao što su: kazališne predstave, šetnje, izleti, sudjelovanje na gradskim manifestacijama kao što su tradicionalna maskenbalna povorka, priredbe povodom dana grada, europski tjedan, obilježavanje istaknutih dana u mjesecu kao što su dani kruha, dan obitelji, dan pizze i dr. Redoviti cjelodnevni program obogaćen je učenjem stranih jezika, engleskog i njemačkog sa naglaskom na stvaranje adekvatne poticajne okoline kojom će se zadovoljiti dječja potreba za učenjem stranog jezika. U sklopu redovnog programa, u vrtiću se provodi i program predškole. Mi smo i glazbeni vrtić, te uz već nadaleko poznate i priznate programe predškole i stranih jezika, djeca rastu uz naš smeđi klavir. Bezbroj pjesama i osnove glazbene kulture, ponijet će sa sobom u školu, kao uspomenu na sretne i raspjevane dane u vrtiću Lira.

U dječjem vrtiću “Lira” se u poslijepodnevnim satima organiziraju i provode proslave dječjih rođendana uz animaciju odgojitelja. Rođendanske proslave obogaćene sa širokim spektrom igara koje su prilagođene dječjem uzrastu. Zadovoljna i vesela djeca na kraju proslave naša su najveća nagrada.

Upisi djece u vrtić

Želite li upisati dijete u naš vrtić, dobit ćete sve potrebne informacije od ravnateljice vrtića ili odgajateljica.